Träffendansen
Här kan du se vilka band som spelar på Träffendansen.
Sedan 80-talet har vi arrangerat Träffandansen. Varje månad kommer flera hundra för att dansa och ha kul. Lokalen är naturligtvis handikappanpassad. Välkommen du med.
Plats: Kvarnkullen mellan 19.00-22.00
Entré: 100 :-
Kaffe med dopp, lotterier och trevlig stämning!
Känn er hjärtligt VÄLKOMNA!
  Säsongens Danser
27 augusti
Kindbergs
OBS! Kungälvs folkets park

Kindbergs bildat 1986. Tidigare hette man Sten-Åkes Jr., men bytte namn till Kindbergs 1989. Bandets musikinriktning ligger numera åt moderna hållet.
Hemsida: http://www.kindbergs.nu
 

24 september
Dolbyz
Dolbyz är det perfekta dansbandet med en repertoar som innehåller de bästa danslåtarna omkring 1960-2013. Jo visst... Bandet spelar även fina duetter och countrylåtar för er, som har kommit till dansen för att stanna.
Hemsida: https://www.facebook.com/dolbyz.dansband
 

29 oktober
Highlights
Highlights är ett svenskt dansband som bildades 2004 av Fame Factory-deltagaren Andreas Wistrand och Henrik Sethsson.

2005 släpptes bandets självbetitlade debutalbum, som fick fem plus i Aftonbladet. Bandet vann Guldklaven 2006 i kategorin Årets uppstickare. År 2010 medverkade bandet i Melodifestivalen tillsammans med MiSt. De uppträdde i andra deltävlingen i Göransson Arena i Sandviken med låten "Come And Get Me Now", skriven av Mia Terngård och Stefan Lebert (Sweden Songs).
Hemsida: http://www.bandethighlights.se
 

26 November
Titanix
Titanix är ett dansband, bildat 1979 i Valdemarsvik, Sverige. Bandet gick 1997 och 2001 till final i svenska dansbandsmästerskapen, och slutade tvåa i Dansbandskampen 2009.
Hemsida: http://www.titanix.info
 

17 December
Finix
Fenix bildades 2004 av Bengt Norrvik och Fred Berg. De fick genast från början ett väldigt varmt mottagande av arrangörer och danspublik, för en mycket dansvänlig musik och ett njutbart sound.

- Vi bjuder på dansmusik av mycket varierande slag. Allt från svängiga gammaldanstongångar till rock´n roll.
Hemsida: http://www.fenixorkester.fi/
 

Stenungsund kommun - Fritid Handikapp
Kontakta oss