Träffendansen
Här kan du se vilka band som spelar på Träffendansen.
Sedan 80-talet har vi arrangerat Träffandansen. Varje månad kommer flera hundra för att dansa och ha kul. Lokalen är naturligtvis handikappanpassad. Välkommen du med.
Plats: Kvarnkullen mellan 19.00-22.00
Entré: 100 :-
Kaffe med dopp, lotterier och trevlig stämning!
Känn er hjärtligt VÄLKOMNA!
  Säsongens Danser
30 Januari 2014
Callinaz
- Mogen dansmusik i modern tappning!

Bandet startade för några år sedan i Klippan i Skåne och deras popularitet ökar hela tiden. Kanske eftersom man arbetar med mottet "100% Live från hjärtat"
Hemsida: http://www.callinaz.se
 

20 Februari 2014
Casanovas
- Ett av Sveriges största och mest turnérande dansband

Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne.

Under dessa år har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen. Man har medverkat i många TV och radioprogram!
Hemsida: http://www.casanovas.se
 

3 April 2014
Jannez
Jannez har hängt med i många år nu, man startade redan 1976 i Laxsjö. Bandet medverkat i Dansbandskampen och blev "Tittarnas Joker" och en tredjeplacering.
Hemsida: http://www.jannez.nu
 

8 Maj 2014
Kindbergs
Efter att på mitten av 80-talet ha startat som ett blues band, sadlade Kindbergs om och blev ett traditionellt dansband. Några av höjdpunkterna förutom ett gäng Tv-framträdanden, listhits blev Svensktoppsettan "Ännu blommar kärleken" 1998 en topp för bandet. Efter det har det blivit fem besök på Svensktoppslistan och ett gäng tester.

Bandet har under de senaste 10 åren anammat en doft av country i sin musik, vilket har uppskattats av både den svenska och norska publiken. Kindbergs är nämligen idag det band som spelar mest av de svenska dansbanden i Norge. Norges dansare har verkligen tagit bandet till sig och
Hemsida: http://www.kindbergs.nu
 

22 Maj 2014 [OBS! Spelning och dans i parken]
Scotts
Scotts är det moderna dansbandet ifrån Lidköping. Scotts bildades 1992 och deltog i Dansbandskampen 2008, där man slutade på andra plats bakom Larz-Kristerz, och efter det har man satsat på att bli ett heltidsdansband. Bandet har även tävlat i Melodifestivalen.
Hemsida: http://www.scotts.nu
 

Stenungsund kommun - Fritid Handikapp
Kontakta oss