Träffendansen
Här kan du se vilka band som spelar på Träffendansen.
Sedan 80-talet har vi arrangerat Träffandansen. Varje månad kommer flera hundra för att dansa och ha kul. Lokalen är naturligtvis handikappanpassad. Välkommen du med.
Plats: Kvarnkullen mellan 19.00-22.00
Entré: 100 :-
Kaffe med dopp, lotterier och trevlig stämning!
Känn er hjärtligt VÄLKOMNA!
  Säsongens Danser
29 Januari
Per-Håkans orkester
Per-Håkans är ett svenskt dansband som bildades 2011. Bandet bildades av Per-Håkan Helen som tidigare var med och grundade Sannex. Från början var det ett deltidsprojekt, men snart övergick bandet till att spela på heltid.

Gruppen består av Per-Håkan Helen, Pierre Nilsson, Björn Norbäck och Mikael Johansson. 2014 blev bandet med sin andra skiva "Full fart framåt" nominerade till Manifestgalan på Nalen i Stockholm.
Hemsida: http://perhakans.dinstudio.se
 

26 Februari
Fernandoz
Fernandoz är ett dansband i Sverige som bildades 1986 i Vitsand utanför Torsby. Bandets första större framgång var 1991 då de låg på första plats på Värmlandstoppen med melodin "Jag vet att jag vill ha dig". Bandet blev svenska dansbandsmästare 1993, och medverkade den 25 september samma år i det populära tv-programmet Bingolotto, därefter har de medverkat i programmet ytterligare 6 gånger.

På Svensktoppen har bandet haft flera hitlåtar, till de mer kända hör "Guld och gröna skogar", "En dag den sommaren", "När ett hjärta har älskat" med flera. Fernandoz har också medverkat vid tre tillfällen i TV4:s musiktävling för dansband "Dansbandslåten", med en 2:a placering som bäst. 2008 vann bandets gitarrist Conny Ohlson, och bandets sångare Anders Nordlund varsin guldklav vid dansbandsbranschens egen grammisgala "Guldklavengalan" för sina insatser och framgångar inom branschen.
Hemsida: http://www.fernandoz.se
 

26 Mars
Callinaz
Callinaz startade sommaren 2010. Carolina som då var 19 år gammal var bosatt i England och jobbade på en hästgård. Under de sista månaderna på gården bestämde hon sig för att starta upp ett dansband.

Callinaz har släppt en singel och 3 fullängdscd:s som fått fina lovord och recensioner

Bandet har dessutom redan fått prestigefyllda nomineringar och tilldelats pris.

Carolina nominerades i Guldklaven till årets sångerska 2013 och vann årets utstrålande musiker i Guldsladden föregående år. Andreas nominerades samma år i Guldsladden till årets trummis och bandet till årets mogenband.

I årets upplaga av Guldklaven fick vi ta emot de hedersamma Sveriges Radiopris för årets uppstickarband.
Hemsida: http://www.callinaz.se
 

30 April OBS - Nytt datum!
Voize
OBS Dansen 23 april flyttad till 30 april - Voize ersätter Kindbergs


Dansbandet VOIZE från Malmö gästar Träffendansen. Bandet består av fyra killar med stor rutin från branschen. Voize står för hög kvalitet, dansbarhet och ett härligt ös. Musiken präglas av en mycket dansant repertoar och glädje.
Hemsida: http://www.voize.se
 

28 Maj - OBS! Kungälvs folkets park
Drifters
Drifters är ett dansband från Skövde, bildat 1962. Vid Svenska dansbandsveckan i Malung 2004 tilldelades Drifters Guldklaven som Årets dansband. Drifters fick 50 % av rösterna, medan tvåan Lasse Stefanz och trean Black Jack fick 35 % respektive 15 % av rösterna. Bandet spelade också in "När du var här", ledmotivet till serien Möbelhandlarens dotter som visades i Sveriges Television 2006, en melodi för vilken Drifters fick Guldklaven för "Årets låt". Drifters har också nominerats till Grammis för 2007 i kategorin "Årets dansband/schlager".

Under 2000-talets första decennium turnerade man även i Tyskland.

2010 gjorde gruppen även en cover på det nederländska Eurovisions-bidraget "Sha La Lie"
Hemsida: http://www.drifters.se
 

Stenungsund kommun - Fritid Handikapp
Kontakta oss