Träffendansen
Här kan du se vilka band som spelar på Träffendansen.
Sedan 80-talet har vi arrangerat Träffandansen. Varje månad kommer flera hundra för att dansa och ha kul. Lokalen är naturligtvis handikappanpassad. Välkommen du med.
Plats: Kvarnkullen mellan 19.00-22.00
Entré: 100 :-
Kaffe med dopp, lotterier och trevlig stämning!
Känn er hjärtligt VÄLKOMNA!
  Säsongens Danser
31 Augusti
Donnez
Ett band som spelat runt om i landet i många år. Medverkat i Dansbandskampen och deras smittande spelglädje verkar gå hem hos tv-publiken. Vid årets Guldklavengalan var bandet normerad till Årets Band och Micke Strömqvist korades till Årets musiker.
 

28 September
Callinaz
Nytt och fräscht dansband som blandar det gamla med nytt. Spelar en del nya, fräscha låtar som går och gick på radion sen 2010 och framåt, blandat med de gamla klassikerna från sena 60-talet med ett sound som är en härlig blandning av rockigt och modern dansband. Man kan bara inte sitta still!
 

26 october
Per-Håkans Ork23 November
Framed
Vårt lokala dansband med bandmedlemmar från Kungälv och Tjörn. Bildades 2008. Deltog i Bingolottos dansbandstävling och vann Svenska folkets hjärtan - och ett skivkontrakt. Turnerar runt hela landet och spelar. Bandet i ledning av Anders Inberg har lyckats skapa sig en stark profil med ett mycket speciellt sväng och "rena" sound och mycket bra sång.
 

14 December
Voize
Modern dansbandsmusik från Skåne. Dansbandet innehåller medlemmarna Per-Erik ´Lillen´ Tagesson, Fredrik Grönvall, Kevin Öjvindsson och Jianis Xouri. Bandet bildades 2011 och 2013 fick bandet skivkontrakt med Atenzia Records och släppte sin första album Du lärde mig älska. Under 2015 vann gruppen ´Sveriges Radio-priset´ på Guldklaven.
 

Stenungsund kommun - Fritid Handikapp
Kontakta oss