Träffendansen
Här kan du se vilka band som spelar på Träffendansen.
Sedan 80-talet har vi arrangerat Träffandansen. Varje månad kommer flera hundra för att dansa och ha kul. Lokalen är naturligtvis handikappanpassad. Välkommen du med.
Plats: Kvarnkullen mellan 19.00-22.00
Entré: 100 :-
Kaffe med dopp, lotterier och trevlig stämning!
Känn er hjärtligt VÄLKOMNA!
  Säsongens Danser
26 Januari
Kindbergs
Kindbergs > 30 år på scen! Kindbergs är ett dansband bildat 1986. Tidigare hette man Sten-Åkes Jr., men bytte namn till Kindbergs 1989. Bandets musikinriktning ligger numera åt moderna hållet. Kindbergs firar sitt 30-årsjubileum med en ny skiva. Under 2016/2017 väntar en storsatsning på nya, fräscha Kindbergs!
 

23 Februari
Casanovas
Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i den östgötska staden Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne. De släppte sin första fullängdare "I varje del av mitt hjärta" 2000 på Mariann Grammofon, som blev mycket kritikerrosad. Som producent stod schlagerkungen Henrik Sethsson. Under dessa år har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen.
 

30 Mars
Callinaz
Callinaz är ett ungt dansband med ursprung från nordvästra Skåne. Med vår fräscha stil och en repertoar med influenser från 50, 60-talet och rockabillymusiken blir vi unika på Sveriges dansbanor. Vi bjuder på ett gött livegung, stor variation och en rolig upplevelse! År 2014 tilldelades vi Sveriges Radiopris under prestigefyllda Guldklavengalan i Malung.
 

27 April
Bob Stevens
Bob Stevens från Helsingborg har en av Sveriges bättre sångare i Mats Kärrlid. Deras CD-"BOB STEVENS 2" har sålt mer än 15.000 ex. och fortsätter att sälja. Lyssna på låten "No More Boleros"och man förstår varför bandet är mycket omtyckta av publiken.
 

1 Juni
Hemlig Orkester
Nyfiken? Vi kommer att berätta vilken orkester som spelar på vårens sista Träffendansen lite senare i vår. Spännande :)
OBS! Träffendansen är denna gång i Kungälvs Folkets Park
 

Stenungsund kommun - Fritid Handikapp
Kontakta oss